Jméno: Dušan Jánský
Herní Jméno: Dusko
Předešlé Herní Jména: HiImDusko
Věk: (min.15) 18
Stát: ČR
Proč se k nám chceš připojit? (min 5 vět): Mno nevím co sem napsat prostě mj klan zrušili tak chcu k vám. Zlepšuju se každým dnem a chcu se podělit o zkušenosti s klanem. Doufám že bude vaše odpověď ANO nikoliv NE. Jste pěkný klan s pěkou barvou na autě a doufám že ta barva jednou padne i mě... S pozdravem Duško
Bývalé klany a důvod jejich opuštění: aV- free klan nedalo se nic dělat než ho opustit bo Ma!0 is chujsky. 69 zrušen
Skills:776
Wins:160
JR
Moderátoři: wacker, L3W1, Moderátor
Re: JR
Tak jelikož tě znám a tohle támhle tak ANO
|RR|RoadRiders
uW// United Warriors
-DeF- -Deadly Force-
-HF- -Have Fun-
|69| - We Love Sex & Girls
TE^Team_Endlless
O tom to je, že to není jednoduché
uW// United Warriors
-DeF- -Deadly Force-
-HF- -Have Fun-
TE^Team_Endlless
Ja jsem PRO. Good Luck
Tak já už nějak vím jak hraješ a podle mě hraješ dobře a nevidím důvod proč ne za mě ANO
ma!0 napsal sem to proto že si okradl člena vašeho bývalého klanu o pár tisíc dolarů ve hře jinak sem neměl problém a chujský u mě znamená být v poho ale trošku šiblej a ten koho si okradl nebo potom jak seem ti to ve hře napsal si to oplatil tak to už bylo v poho jinak sem s tebou za dobře nemám problém jestli ty jo tak si ho vyřeš bo tvoje narážky 14ti letého mě ale vůbec nezajímají
Máš odemne ANO znám tě dlouho vím jak hraješ takže tak
Black::. Black Scorpions
eX. Elysium X
BMW Brutal Money Wasters
L&G Ladies and Gentlemans
gCD Gang Crazy Drívers
Naštvat mě můžeš kolikrát chceš, ale nasereš mě jen jednou!!
eX. Elysium X
BMW Brutal Money Wasters
L&G Ladies and Gentlemans
gCD Gang Crazy Drívers
Naštvat mě můžeš kolikrát chceš, ale nasereš mě jen jednou!!
duŠko píše:ma!0 napsal sem to proto že si okradl člena vašeho bývalého klanu o pár tisíc dolarů ve hře jinak sem neměl problém a chujský u mě znamená být v poho ale trošku šiblej a ten koho si okradl nebo potom jak seem ti to ve hře napsal si to oplatil tak to už bylo v poho jinak sem s tebou za dobře nemám problém jestli ty jo tak si ho vyřeš bo tvoje narážky 14ti letého mě ale vůbec nezajímají
V tom prípade som za prijatie.
Vím že chodíš do práce atd. ale chtělo by to aspoň 2x za týden dojít na server. Roman říkal že až tě uvidí aktivního že se vyjádří já s tím nic neudělám
|RR|RoadRiders
uW// United Warriors
-DeF- -Deadly Force-
-HF- -Have Fun-
TE^Team_Endlless
uW// United Warriors
-DeF- -Deadly Force-
-HF- -Have Fun-
TE^Team_Endlless